Good things come to those who wait.

Har en riktigt slöar morgon. Känner mig smått sjuk, och orkar typ ingenting. Skulle egentligen vart i stan idag, men orkade verkligen inte. Så stannade hemma och vila upp inför jobb ikväll istället. 16:00 - 21:00, chill pass. Men så jääääääkla mycket folk nu innan jul. Men det är kul, för det händer saker.
 
Men tänkte ta en promenad till jobbet i alla fall, ska försöka hålla det fan.
 

Hard work.

Kommer jobba 6 dagar i rad nu, inklusive julafton! Fast gör inte så mycket. Slutar klockan 3 på julafton, så det är chill! Idag är det jobba 13:00 - 19:30, sen köpa något gott, åka hem och plugga hela natten lång. Börjar klockan 16:00 i morgon så sovmorgon i alla fall!

8 dagar kvar till jul!

I dag är det tredje advent, och idag är det 8 dagar kvar till julafton. Har inte ens köpt färdigt alla presenter, känner lite stress eftersom jag bara har en dag där jag är ledig helt fram tills jul. Men får försöka hinna köpa lite mellan jobb och annat. Tänkte åka ner tidigare till jobbet och springa in på mediamarkt och köpa en julklapp i alla fall så är det gjort.
 
Idag är det jobb 13:00 - 17:30, sedan köpa lite små saker, sedan hem och lämna detta och fixa i ordning sig snabbt för att sedan åka till biografen med en kompis för att se om det finns kvar biljetter till den Hobbit filmen. Annars blir det nog bara chilla runt i stan, eller åka hem och plugga.