Besviken!

Hade typ en dålig dag igår. I-landsproblem dag. Vi skulle åka och käka pizza för inte ätit det på sjukt länge som ville verkligen ha pizza, vi kommer dit och pizzerian är stängd?! vad är detta liksom, en onsdag klockan 18:00, värsta middagstiden och de beslutar sig för att stänga?! Så blev lite putt där, så tänkte jag att jag ville ha räkmacka! Mmm.. gott. Så vi gick till resturangen och, vad ser jag? Jo.. ingenting. Inga räkmackor! Allt detta velande plus lite till slutade på Mcdondalds. Haha, aja! Sen hade jag taggat as mycket till greys anatomy. Jag och min syster hade laddat upp med julmust och filtar. Vi satte oss ner och slog på femman, då är det någon dålig film som ska gå på femman istället så greys anatomy skjuts upp en vecka pga en konstig film. Whaaat! Sämst var det.
 
Men idag är det en ny dag och nya tag! Idag blir det jobb 13:00-19:30, sen direkt till gymmet! Och hoppas att jag gått ner något litet hekto tills i morgon i alla fall. Ihii, men tror faktiskt inte det. Men får kämpa som fan på gymmet idag haha.

You don't get what you want, you get what you work for.

Åh, vad trött jag är. Ska åka till jobbet om en timme och ligger i min lilla soffa med filt och helt ofixad. Kanske dags att börja. Men är så trött. Jobbar idag 12:00 - 18:30, sen direkt efter jobbet blir det gymmet. Sen direkt efter gymmet blir det åka hem och sova typ. Haha, så sjukt trött. Drömt skit äckliga drömmar inatt så har vaknat gång på gång och sovit skit dåligt. Men men!
 
Eller idag när jag kommer hem blir det nog kolla greys anatomy, alltid lika mysigt. Köpte säsong 7 igår så blir väl att kolla på det ikväll efter träningen. Who knows!
 
Men nu, fixa i ordning mig kanske?

Tråk.

Har typ tråkigaste bloggen ever. Inga bilder, bara tidsfördrivande text. Men men!
 
Idag blir det jobb 13 - 20, sen direkt till Sportlife för att träna. Sommar 2013 liksom. Haha! Nej men har vart duktig nu, tränade i tisdags, och igår, och så blir det ikväll. Men i morgon blir det nog inget gym, får se!
 
 Men, nu ska jag klä på mig och dra till bussen!

Mysdag!

Vart en riktigt bra dag idag! Vaknade hyfsat tidigt, drog in till stan med en kompis, käkade frukost på paprika. Sedan drog jag till Ullevi för att köra ett träningspass, blev 30 min på crosstrainen! Och det var nästan inte jobbigt (?). Innan så blev jag typ helt andfådd efter 5 min, och nu blev det 30 min hur enkelt som helst. Awesoome (!!). Sedan då mötte jag upp en kompis på backaplan och drog till elgiganten. Haha, för elgiganten är ju så roligt! Men sen drog jag hem, suttit och spelat sims 3. Fan, fastnade verkligen för det.

Men i morgon blir det upp vid 8:00, duscha och fixa. Sen dra till en kompis så ska vi fixa träningsscheman sedan åka och träna!

Woop!

Herregud vilken dag igår. Först vakna jag var jätte seg och trött och trodde jag skulle dö typ. Sen när jag väl piggnat till så åkte jag till jobbet men allt var fel i systemet typ, så var massa krångel där, men vi löste det bra ändå! Men de fem timmarna gick väldigt långsamt och vart stressigt. Menmen! Som sagt det löste sig finfint!
 
Idag så blir det träning, men först in till stan och käka lunch med en kompis, snacka lite. Sedan träning! Har beställt lite grejer till träningen som ska komma i veckan. Spännande! Sjukt taggaad mannen!
 
Men bussen kommer om 15 min så ska nog kila iväg.