Shopping i morgon!

I morgon tänkte jag åka och köpa träningskläder. Just nu går jag till gymmet och gymmar med gamla fula kläder. Vill ha riktiga grejjeeer, inte se ut som att jag hamnat på gymmet av ett misstag, haha. Så i morgon är planerna köpa nya kläder och gymma på kvällen!

Förkyld?

Färgade ju håret igår, själva färgningen blev bra men hade i lite för mycket silvershampoo så skiftar grå/blått på vissa ställen haha. Men det går bort så småningom!
 
Är så himla trött, även om man har fått sova 1h extra, eftersom vi har dragit tillbaka klockan 1h nu. Nu är vintern hääär! Men jag var ute igår, så var helt genom frusen när jag kom hem. Sen så blev jag varm, stod vid brasan. Sen gick jag och la mig och var varmt och gosigt med täcket och allt. Men från ingenstans så börjar jag frysa som jag vet inte vad. Hemskt, sen vakna jag och var helt cp varm. Och med detta tror jag att jag börjar bli sjuk, feber eller någonting kanske. Har ont i huvudet och helt.. bläh. Ont i kroppen. En förkylning. Usch..
 
Men idag ska jag jobba 11:00 - 20:00, roligt. Är inte så himla pigg på det direkt, men bara att kämpa!
 
Såhär blev det i alla fall!

Färga håret.

Kom precis hem från jobbet, som jag sa förut. Massvis med folk! Men det var kul, tiden gick jävligt snabbt. Så nu tänkte jag färga håret snabbt, och bara rengöra min hy för blir så himla smutsig när man håller på att ta i allas pengar och varor. Sedan åker jag in till stan en snabbis, och ikväll.. eller inatt blir det troligen bio, annars.. spelkväll!
 

Grym hårfärg!

Uppe med tuppen idag.

Detta skulle vara min lediga helg, men det blev inte så! Fast gör inte så mycket, mer pengar för mig liksom. Och nästa lön kommer två dagar innan min 20 års dag, så blir ju skit bra! Idag jobbar jag 11:00 - 15:00, skit chill tid 4 timmar liksom, + en 30 min rast. Nästan lite för bekvämt.. Och idag kommer det vara skit mycket folk säkert, för det är medlemsdag. Men det blir kul!
 
Vad som händer efter jobbet är oklart, men funderar på att dra in till stan en snabbis och köpa.. ja köpa (!).. en grej som jag faktiskt behöver till håret. Mhyeas. Men nu ska jag fixa i ordning mig, försöka få ordning på mitt jävla hår.