Valborg.

Godmorgon! Dags att dra sig till jobbet strax. Idag är det valborg, de flesta ska väl supa i slottskogen. Men inte jag! Idag blir det lugnt, blir nog en jogg runda efter jobbet sen måste jag verkligen plugga och sen ska jag jobba i morgon också. Så blir en lugn valborg liksom, vet inte ens riktigt vad valborg är.. fortfarande. Frågat mig samma fråga varje år. Haha.Men Happy Valborg då!

Home Sweet Home!

Hemma nu från jobbet, eller ah. Kom hem för ett tag sen faktiskt. Köpte med mig en Ben & jerry hem som jag tog med framför tvn och tog det lugnt med. Testade en jag aldrig smakat innan, med jordnötssmak. Var väl si sådäär. Men det funkade. Får väl se hur lång tid det tar innan den är uppäten!
 
Nu blir det att bädda i ordning sängen, sen bara slänga sig i den och somna. Jobba i morgon igen, 10:00 - 18:00. Go go go!
 

Strax jobb .

Snart dags för jobb, 17:00 - 20:30. Glidigt! Och idag är det ju riktigt blåsigt och regnigt ute. Var någon som hade sagt att det skulle vara 20+ vid valborg, och det är i morgon och tror inte det stämmer riktigt. Känns ju inte riktigt så, haha. Jaja! Men sommaren kommer väl någon gång! Har dock knappt några sommarkläder, är inte riktigt förberedd! Men blir väl någon dag att shoppa lite! Men nu... jobb!